nijstenpsychologenpraktijk.nl

De Praktijk

Gesloten voor nieuwe aanmeldingen per 1 maart 2016

 

Welkom bij de Psychologenpraktijk van Mw. Drs. R.M.J. Nijsten

 

 

Mijn praktijk is een erkende eerstelijnspsychologenpraktijk en richt zich op

kortdurende, klachtgerichte behandelingen.

Als GZ-psychologe bied ik zorg in de Generalistische Basis-GGZ volgens prestaties kort (2-5 sessies), middel (6-8) en intensief (9-12 sessies).

Een paar gesprekken zijn vaak voldoende om u weer op weg te helpen. Wacht niet te lang met het inschakelen van hulp: juist wanneer u er vroeg bij bent kan een eerstelijnspsycholoog u goed helpen. 

 

 

ACHTERGROND

 

 

Ik ben in 1983 afgestudeerd aan de Katholieke Universiteit van Nijmegen als Ontwikkelingspsychologe ( tegenwoordige Kinder-en JeugdPsychologie). Vanaf die tijd ben ik werkzaam geweest in de eerstelijnspsychologische zorg. Sinds 1992 ben ik gekwalificeerd Eerstelijnpsychologe NIP en vanaf 1999 GZ-psychologe  (BIG-geregistreerd). Ook ben ik aangesloten bij de LVVP ( Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde psychologen en psychotherapeuten) en het NIP (Nederlands Instituut voor Psychologen).

 

Sinds januari 2016 behandel ik enkel nog volwassenen boven 18 jaar.

Vanaf deze datum bied ik ONGECONTRACTEERDE zorg. Dit betekent dat ik geen contracten heb met de zorgverzekeraars en dat de behandeling voor 60-80% vergoed wordt door uw zorgverzekeraar.

M.i.v. 1 januari 2016 geldt een verplicht eigen risico van € 385,- in de zorgverzekering. Dit betekent dat u dit jaar € 385,- zelf moet betalen voor zorg in de basisverzekering, dus ook voor psychologische behandeling. 

 

 

 

Adres:     Copernicuslaan 65, 3204 CH Spijkenisse

Email:        info@nijstenpsychologenpraktijk.nl